- Pomiar wieloczynnikowy w analizie preferencji konsumentów żywnościowych produktów regionalnych
Details zum Objekt: Pomiar wieloczynnikowy w analizie preferencji konsumentów żywnościowych produktów regionalnych
PDF
Struktur
Studia Ekonomiczne - Akademia Ekonomiczna im. Karola Adamieckiego w Katowicach.
Beschreibung
- Titel:
- Group title:
- Verfasser:
- Mitschöpfer: ;
- Thema und Schlagwörter: ; ;
- Sachwort:
- Beschreibung: ;
- Herausgeber:
- Verlagsort:
- Datum:
- Bestandestyp:
- Format:
- Identifikation des Bestandes: oai:www.sbc.org.pl:253662
- Verbindungen: ;
- Sprache:
- Besitzen: ;
- Digitalisierung:
- Publikation:
Das Objekt befindet sich in den Sammlungen:
Zusätzliche Informationen
- Erstellungsdatum: 2016-12-16
- Zuletzt geändert am: 2023-05-25
- Anzahl der Ansichten des Inhaltsobjekts: 163
- Sie können auch die Beschreibung des Objekts in diesen Formaten herunterladen: ;
- Historische Texterkennung:
Siehe auch
Analiza preferencji jakości życia seniorów w miastach
Ersteller:Trzpiot, Grażyna; Szołtysek, Jacek
Datum:2015
Typ:czasopismo
Beitragende:Trzaskalik, Tadeusz (1950- ). Red.
Analiza preferencji słuchaczy uniwersytetu trzeciego wieku z wykorzystaniem wybranych metod niesymetrycznego skalowania wielowymiarowego
Ersteller:Zaborski, Artur
Datum:2014
Typ:czasopismo
Beitragende:Maciejewski, Grzegorz. Red.; Gatnar, Eugeniusz. Red.
Modelowanie preferencji a ryzyko '12
Datum:2012
Typ:czasopismo
Beitragende:Trzaskalik, Tadeusz (1950- ). Red.
Regional products of cultural tourism in Lithuania: potentials, problems and prospects
Ersteller:Žuromskaitė, Brigita; Dačiulytė, Rūta
Datum:2017
Typ:czasopismo
Beitragende:Drobniak, Adam. Red.
Zależności cenowe w łańcuchach dostaw żywności na przykładzie cen mięsa
Ersteller:Tłuczak, Agnieszka
Datum:2015
Typ:czasopismo
Beitragende:Szołtysek, Jacek. Red.; Twaróg, Sebastian. Red.
Specialization and competitiveness of Polish voivodships in crop production in Poland
Ersteller:Tłuczak, Agnieszka
Datum:2015
Typ:czasopismo
Beitragende:Trzpiot, Grażyna. Red.
Culinary tourism as a method of building the podtatrze region strategy development – Part 2: Results of research
Ersteller:Górka-Chowaniec, Agnieszka
Datum:2019
Typ:artykuł
Beitragende:Iwanicka, Sonia
Culinary tourism as a method of building the podtatrze region strategy development. Part 1: Theoretical assumptions
Ersteller:Górka-Chowaniec, Agnieszka
Datum:2019
Typ:artykuł
Beitragende:Iwanicka, Sonia