- Pomiar wieloczynnikowy w analizie preferencji konsumentów żywnościowych produktów regionalnych
Szczegóły obiektu: Pomiar wieloczynnikowy w analizie preferencji konsumentów żywnościowych produktów regionalnych
PDF
Struktura
Studia Ekonomiczne - Akademia Ekonomiczna im. Karola Adamieckiego w Katowicach.
Opis
- Tytuł:
- Tytuł publikacji grupowej:
- Autor:
- Współtwórca: ;
- Temat i słowa kluczowe: ; ;
- Hasło przedmiotowe:
- Opis: ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania:
- Data wydania:
- Typ zasobu:
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:www.sbc.org.pl:253662
- Powiązania: ;
- Język:
- Lokalizacja oryginału: ;
- Digitalizacja:
- Publikacja:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2016-12-16
- Data ostatniej modyfikacji: 2023-05-25
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 162
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Rozpoznawanie Tekstów Historycznych:
Zobacz także
Analiza preferencji jakości życia seniorów w miastach
Twórca:Trzpiot, Grażyna; Szołtysek, Jacek
Data:2015
Typ:czasopismo
Współtwórca:Trzaskalik, Tadeusz (1950- ). Red.
Analiza preferencji słuchaczy uniwersytetu trzeciego wieku z wykorzystaniem wybranych metod niesymetrycznego skalowania wielowymiarowego
Twórca:Zaborski, Artur
Data:2014
Typ:czasopismo
Współtwórca:Maciejewski, Grzegorz. Red.; Gatnar, Eugeniusz. Red.
Modelowanie preferencji a ryzyko '12
Data:2012
Typ:czasopismo
Współtwórca:Trzaskalik, Tadeusz (1950- ). Red.
Regional products of cultural tourism in Lithuania: potentials, problems and prospects
Twórca:Žuromskaitė, Brigita; Dačiulytė, Rūta
Data:2017
Typ:czasopismo
Współtwórca:Drobniak, Adam. Red.
Zależności cenowe w łańcuchach dostaw żywności na przykładzie cen mięsa
Twórca:Tłuczak, Agnieszka
Data:2015
Typ:czasopismo
Współtwórca:Szołtysek, Jacek. Red.; Twaróg, Sebastian. Red.
Specialization and competitiveness of Polish voivodships in crop production in Poland
Twórca:Tłuczak, Agnieszka
Data:2015
Typ:czasopismo
Współtwórca:Trzpiot, Grażyna. Red.
Culinary tourism as a method of building the podtatrze region strategy development – Part 2: Results of research
Twórca:Górka-Chowaniec, Agnieszka
Data:2019
Typ:artykuł
Współtwórca:Iwanicka, Sonia
Culinary tourism as a method of building the podtatrze region strategy development. Part 1: Theoretical assumptions
Twórca:Górka-Chowaniec, Agnieszka
Data:2019
Typ:artykuł
Współtwórca:Iwanicka, Sonia