- Marketing dotyku w działalności nowoczesnych przedsiębiorstw hotelarsko-gastronomicznych
Object's details: Marketing dotyku w działalności nowoczesnych przedsiębiorstw hotelarsko-gastronomicznych
PDF
Structure
Studia Ekonomiczne - Akademia Ekonomiczna im. Karola Adamieckiego w Katowicach.
Description
- Title:
- Group title:
- Creator: ;
- Contributor: ;
- Subject and Keywords: ; ;
- Subject Headings: ;
- Description: ; ;
- Publisher:
- Place of publishing:
- Date:
- Resource Type:
- Resource Identifier: oai:www.sbc.org.pl:359568
- Relation: ;
- Language:
- Oryginal in: ;
- Digitization:
- Published by:
Object is located in the collections:
Additional information
- Creation date: 2019-05-23
- Last modification date: 2023-05-25
- Content object's number of views: 107
- You could also download the object's description in these formats: ;
- Historical Text Recognition:
See also
Innovation and trends in olfactory marketing: A review of the literature
Creator:Chatterjee, Shuvam; Bryła, Paweł
Date:2022
Type:czasopismo
Contributor:Ziemba, Ewa. Chief Editor
Implementacja marketingu sensorycznego w sektorze usług
Creator:Włodarczyk Roksana
Date:2018
Type:artykuł
Wpływ marketingu sensorycznego na lojalność oraz decyzje zakupowe klientów
Creator:Sowier-Kasprzyk Izabela
Date:2022
Type:artykuł
Organizacje przyszłości na rynku usług turystyki kosmicznej
Creator:Pabian, Arnold; Pabian, Barbara
Date:2018
Type:czasopismo
Contributor:Pabian, Barbara. Red.; Bilińska-Reformat, Katarzyna. Red.
Komunikacja niewerbalna w kontaktach z cudzoziemcacmi
Creator:Pabian, Arnold; Pabian, Barbara; Buyak Bogdan
Date:2019
Type:artykuł
Zrównoważone zarządzanie zasobami ludzkimi – zarys problematyki
Creator:Pabian, Arnold
Date:2015
Type:artykuł
Godziwa płaca w zrównoważonym zarządzaniu zasobami ludzkimi
Creator:Pabian, Arnold
Date:2017
Type:artykuł
Fashion for folklore and ethnic design as a stimulator of creativity in business
Creator:Pabian, Barbara
Date:2023
Type:artykuł