- Jakość sieciowego produktu turystycznego - definiowanie, wymiary i cechy jakości
Szczegóły obiektu: Jakość sieciowego produktu turystycznego - definiowanie, wymiary i cechy jakości
PDF
Struktura
Studia Ekonomiczne - Akademia Ekonomiczna im. Karola Adamieckiego w Katowicach.
Opis
- Tytuł:
- Tytuł publikacji grupowej:
- Autor:
- Współtwórca:
- Temat i słowa kluczowe: ; ;
- Hasło przedmiotowe:
- Opis: ; ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania:
- Data wydania:
- Typ zasobu:
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:www.sbc.org.pl:174099
- Powiązania: ;
- Język:
- Lokalizacja oryginału: ;
- Digitalizacja:
- Publikacja:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2015-09-23
- Data ostatniej modyfikacji: 2023-05-25
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 609
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Rozpoznawanie Tekstów Historycznych:
Zobacz także
Turystyka na obszarach miejskich. Uwarunkowania rozwoju, narzędzia promocji
Data:2012
Typ:czasopismo
Współtwórca:Żabińska, Teresa. Red.
Modele biznesowe oparte na standardach jakości na przykładzie regionalnych szlaków turystyki kulinarnej
Twórca:Maciąg, Justyna
Data:2015
Typ:czasopismo