- XIV Ogólnopolska Studencko-Doktorancka Konferencja Kół Naukowych „Świat danych: słowo – obraz – dostęp”
Object's details: XIV Ogólnopolska Studencko-Doktorancka Konferencja Kół Naukowych „Świat danych: słowo – obraz – dostęp”
Structure
Biuletyn EBIB.
Description
- Title:
- Wariant tytułu:
- Group title:
- Creator:
- Contributor:
- Subject and Keywords: ; ;
- Subject Headings: ; ;
- Description: ;
- Publisher:
- Place of publishing:
- Date:
- Resource Type:
- Resource Identifier: oai:www.sbc.org.pl:629084
- Source: Archiwum numerów EBIB
- Language:
- Rights:
Object is located in the collections:
See also
Możliwości automatycznego dostarczania informacji w systemach zarządzania treścią
Creator:Staś, Tomasz
Date:2014
Type:czasopismo
Contributor:Adamus-Matuszyńska, Anna. Red.; Gołuchowski, Jerzy. Red.; Frączkiewicz-Wronka, Aldona. Red.
Jak skutecznie pozbyć się użytkowników? O „siedmiu grzechach głównych”
Creator:Marciniak, Aleksandra
Date:2013
Type:czasopismo
Contributor:Bednarek-Michalska, Bożena (1957-2021). Red.
Zarządzanie informacją i komunikacją w nauce
Date:2021
Type:dokument elektroniczny
Contributor:Babik, Wiesław (1956- ). Red.; Pietruch-Reizes, Diana. Red.
Enterprise content management platforms: concept update, role in organization and main technologies
Creator:Trąbka, Jan
Date:2014
Type:czasopismo
Contributor:Pańkowska, Małgorzata. Red.; Sroka, Henryk (1939- ). Red.; Palonka, Joanna. Red.
Systemy informatyczne w pozyskiwaniu, przechowywaniu i analizowaniu informacji o klientach
Creator:Bartuś, Tomasz; Bartuś, Kamila
Date:2014
Type:czasopismo
Contributor:Kos, Barbara. Red.
Zarządzanie informacją w nauce
Creator:Pietruch-Reizes, Diana
Date:2008
Type:monografia
Applying technical solutions and omnichannel approach to managing the information in transport
Creator:Lubieniecka-Kocoń, Karolina
Date:2019
Type:czasopismo
Contributor:Niestrój, Krzysztof. Red.
Wymiary zarządzania informacją w adaptacyjnym łańcuchu dostaw
Creator:Ryciuk, Urszula; Szymczak, Maciej
Date:2019
Type:czasopismo
Contributor:Świerczek, Artur. Red.