- Analiza jakości wyrobów wędliniarskich
Szczegóły obiektu: Analiza jakości wyrobów wędliniarskich
PDF
Struktura
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Zarządzania i Marketingu w Sosnowcu.
Opis
- Tytuł:
- Autor: ;
- Temat i słowa kluczowe: ; ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania:
- Data wydania:
- Typ zasobu:
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:www.sbc.org.pl:4488
- Powiązania: ; ; ;
- Język:
- Lokalizacja oryginału:
- Prawa:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2007-09-02
- Data ostatniej modyfikacji: 2023-01-02
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 318
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Rozpoznawanie Tekstów Historycznych:
Zobacz także
Analiza poziomu jakości wyrobów odlewanych
Twórca:Borkowski, Stanisław; Ulewicz, Robert; Jeziorski, Leopold
Data:2004
Typ:artykuł
Cena jako sygnalizator jakości produktu
Twórca:Bondos, Ilona
Data:2016
Typ:czasopismo
Współtwórca:Witczak, Olgierd. Red.; Mitręga, Maciej. Red.
Wykrywanie zmian struktury kosztów kontroli jakości z wykorzystaniem testów permutacyjnych
Twórca:Chmielińska, Magdalena; Kończak, Grzegorz
Data:2014
Typ:czasopismo
Współtwórca:Kolonko, Józef. Red.; Kończak, Grzegorz. Red.
Jakość produkcji za I kwartał 1977
Data:1977
Typ:opracowanie statystyczne
Jakość produkcji wytworzonej w przedsiębiorstwach przemysłowych województwa częstochowskiego w I półroczu 1989 roku
Data:1989
Typ:opracowanie statystyczne
Jakość produkcji wytworzonej w przedsiębiorstwach przemysłowych województwa częstochowskiego w 1989 roku
Data:1990
Typ:opracowanie statystyczne
Jakość produkcji wytworzonej w przedsiębiorstwach przemysłowych oraz towarów dostarczanych na rynek województwa częstochowskiego w 1987 roku
Data:1988
Typ:opracowanie statystyczne