- Wykorzystanie nowych mediów w kreowaniu wizerunku przedsiębiorstwa
Szczegóły obiektu: Wykorzystanie nowych mediów w kreowaniu wizerunku przedsiębiorstwa
PDF
Struktura
Zeszyty Naukowe Politechniki Częstochowskiej. Zarządzanie=Research Reviews of Czestochowa University of Technology. Management.
Opis
- Tytuł:
- Wariant tytułu:
- Tytuł publikacji grupowej:
- Autor:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ; ; ; ; ; ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania:
- Data wydania:
- Typ zasobu:
- Format:
- Identyfikator zasobu: ; oai:www.sbc.org.pl:329021
- Język:
- Lokalizacja oryginału:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2018-12-05
- Data ostatniej modyfikacji: 2020-01-27
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 724
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Rozpoznawanie Tekstów Historycznych:
Zobacz także
Nowe media i technologie w komunikacji marketingowej – wybrane obszary aplikacji
Data:2024
Typ:monografia
Współtwórca:Bajdak, Andrzej. Red.; Spyra, Zbigniew. Red.
Inteligentne systemy sterujące sygnalizacją jako element zarządzania komunikacją miejską
Twórca:Chołaj, Łukasz
Data:2014
Typ:czasopismo
Współtwórca:Gołuchowski, Jerzy. Red.; Frączkiewicz-Wronka, Aldona. Red.
Feedback i feedforward jako techniki wspomagające komunikację wewnętrzną w przedsiębiorstwie
Twórca:Padlowska Anna
Data:2021
Typ:artykuł
Coaching dla pacjenta - innowacyjna metoda zarządzania w ochronie zdrowia
Twórca:Krawniak, Sabina
Data:2018
Typ:czasopismo
Współtwórca:Olszak, Celina M. Red.; Ostoj, Izabela. Red.
Wielkość przedsiębiorstwa a sposób komunikowania międzypracowniczego
Twórca:Skiba, Łukasz
Data:2016
Typ:artykuł
Strategiczne wyznaczniki zintegrowanej komunikacji marketingowej
Twórca:Jachimowski, Marek
Data:2017
Typ:artykuł
Klasyczne dzieła sztuki nowych mediów
Data:2015
Typ:dokument elektroniczny
Współtwórca:Zawojski, Piotr (1963- ). Red.
Analiza procesu zarządzania nowoczesnymi kanałami komunikacji w motywowaniu pracowników na przykładzie banku Y. Studium przypadku
Twórca:Wojtaszek, Henryk
Data:2015
Typ:artykuł