- Kulinaria w budowaniu wizerunku regionu
Szczegóły obiektu: Kulinaria w budowaniu wizerunku regionu
PDF
Struktura
Regionalne Studia Polityczne Humanitas.
Opis
- Tytuł:
- Autor:
- Temat i słowa kluczowe: ; ;
- Opis:
- Wydawca:
- Data wydania:
- Typ zasobu:
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:www.sbc.org.pl:24128
- Lokalizacja oryginału:
- Prawa:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2011-03-30
- Data ostatniej modyfikacji: 2024-04-09
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 500
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Rozpoznawanie Tekstów Historycznych:
Zobacz także
Społeczny charakter public relations: praca specjalisty PR w społeczeństwie i dla społeczeństwa
Twórca:Hope, Ewa
Data:2014
Typ:czasopismo
Współtwórca:Gołuchowski, Jerzy. Red.; Frączkiewicz-Wronka, Aldona. Red.; Adamus-Matuszyńska, Anna. Red.
Measurement of local government unit marketing orientation
Twórca:Adamus-Matuszyńska, Anna; Dzik, Piotr
Data:2017
Typ:czasopismo
Współtwórca:Olszak, Celina M. Red.; Ostoj, Izabela. Red.
Marka Uckermark jako narzędzie budowania relacji w regionie
Twórca:Wiścicka, Małgorzata
Data:2016
Typ:czasopismo
Współtwórca:Witczak, Olgierd. Red.; Mitręga, Maciej. Red.
Oblicze samorządu w prasie samorządowej - metody kształtowania wizerunku
Twórca:Krawczyk, Dariusz
Data:2015
Typ:artykuł
Mikroregion Biskupizna jako kulturowy produkt turystyczny
Twórca:Żychoń, Patrycja; Piwowarczyk, Michał
Data:2020
Typ:czasopismo
Współtwórca:Piotrowski, Paweł. Red.
Wybrane determinanty komunikacji marketingowej w marketingu regionalnym
Twórca:Jobczyk, Tomasz M.
Data:2018
Typ:artykuł
Marketing terytorialny w kontekście rozwoju zrównoważonego
Twórca:Chrzan, Edward
Data:2015
Typ:artykuł
Promocja jednostek samorządu terytorialnego na przykładzie Miasta Racibórz
Twórca:Fleszer, Dorota
Data:2016
Typ:artykuł