- Jak żywić się w czasie wojennym? Wykład wygłoszony staraniem Prezydium Miasta Krakowa w sali "Sokoła" w dniu 6 czerwca 1915
Szczegóły obiektu: Jak żywić się w czasie wojennym? Wykład wygłoszony staraniem Prezydium Miasta Krakowa w sali "Sokoła" w dniu 6 czerwca 1915
PDF
Opis
- Tytuł:
- Autor:
- Temat i słowa kluczowe: ;
- Hasło przedmiotowe:
- Wydawca:
- Miejsce wydania:
- Data wydania:
- Typ zasobu:
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:www.sbc.org.pl:160427
- Źródło:
- Język:
- Lokalizacja oryginału:
- Digitalizacja:
- Prawa:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2015-06-29
- Data ostatniej modyfikacji: 2015-06-29
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 100
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Rozpoznawanie Tekstów Historycznych:
Zobacz także
Belehrung über die Verrechnung der Brotkarten.
Data:[około 1915]
Typ:druk ulotny
Ponaučenj pro wenkowský lid o přiměřeném žiwotozpráwném (diätetickém) nakládánj s dobytkem.
Data:[1835?]
Typ:książka
Servitization in the food behaviors of Polish consumers
Twórca:Hanus, Gabriela
Data:2021
Typ:czasopismo
Współtwórca:Ziemba, Ewa. Chief Editor
A typology of consumers by their nutritional behaviors and selected lifestyle elements
Twórca:Ozimek, Irena; Maciejewski, Grzegorz; Kita, Pavol; Szlachciuk, Julita
Data:2023
Typ:czasopismo
Współtwórca:Ziemba, Ewa. Chief Editor
Nawyki żywieniowe i elementy stylu życia wpływające na stan odżywienia dzieci i młodzieży zamieszkującej tereny wiejskie
Twórca:Pollok-Waksmańska, Wioletta
Data:2020
Typ:literatura fachowa
Wojna i pokój
Twórca:Lieberman, Herman (1870-1941)
Data:1924
Typ:broszura
Znaczenie systemu HACCP w gastronomii hotelowej
Twórca:Wszendybył, Ewa; Jeziorski, Leopold
Data:2005
Typ:artykuł