- Znaczenie systemu HACCP w gastronomii hotelowej
Szczegóły obiektu: Znaczenie systemu HACCP w gastronomii hotelowej
PDF
Struktura
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Zarządzania i Marketingu w Sosnowcu.
Opis
- Tytuł:
- Autor: ;
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ;
- Opis:
- Wydawca:
- Miejsce wydania:
- Data wydania:
- Typ zasobu:
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:www.sbc.org.pl:1335
- Powiązania: ; ; ;
- Język:
- Lokalizacja oryginału:
- Prawa:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2007-01-23
- Data ostatniej modyfikacji: 2023-01-02
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 721
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Rozpoznawanie Tekstów Historycznych:
Zobacz także
Ponaučenj pro wenkowský lid o přiměřeném žiwotozpráwném (diätetickém) nakládánj s dobytkem.
Data:[1835?]
Typ:książka
Bariery zastosowania technologii mobilnych z perspektywy menedżerów hotelu
Twórca:Hapek, Dominika
Data:2020
Typ:czasopismo
Współtwórca:Czernek-Marszałek, Katarzyna. Red.
Hotele przyjazne środowisku – utopia czy rzeczywistość? Studium przypadku miasta Poznania
Twórca:Graja-Zwolińska, Sylwia; Nowak, Patrycja
Data:2020
Typ:czasopismo
Współtwórca:Czernek-Marszałek, Katarzyna. Red.
Ustron œstr. Schlesien. Erzherz. Gewerks- und Kur-Gasthaus mit Garten
Data:1903
Typ:pocztówka
Współczesne systemy zarządzania w przemyśle spożywczym
Twórca:Kielesińska Agata
Data:2011
Typ:artykuł
Kategoryzacja i rekomendacja polskich hoteli jako źródło oceny jakości oferowanych usług
Twórca:Borkowski, Stanisław; Wszendybył, Ewa
Data:2005
Typ:artykuł
Pracownik Gastronomiczno-Hotelowy, 1938, R. 2, nr 7
Data:1938
Typ:czasopismo
Współtwórca:Spyra, Stanisław. Red.
Rozwój łódzkiego rynku hotelowego na tle innych dużych miast polski
Twórca:Gusta, Agata
Data:2018
Typ:czasopismo
Współtwórca:Pietrucha, Jacek. Red.