- Jak żywić się w czasie wojennym? Wykład wygłoszony staraniem Prezydium Miasta Krakowa w sali "Sokoła" w dniu 6 czerwca 1915
Object's details: Jak żywić się w czasie wojennym? Wykład wygłoszony staraniem Prezydium Miasta Krakowa w sali "Sokoła" w dniu 6 czerwca 1915
PDF
Description
- Title:
- Creator:
- Subject and Keywords: ;
- Subject Headings:
- Publisher:
- Place of publishing:
- Date:
- Resource Type:
- Format:
- Resource Identifier: oai:www.sbc.org.pl:160427
- Source:
- Language:
- Oryginal in:
- Digitization:
- Rights:
Object is located in the collections:
Additional information
- Creation date: 2015-06-29
- Last modification date: 2015-06-29
- Content object's number of views: 100
- You could also download the object's description in these formats: ;
- Historical Text Recognition:
See also
Belehrung über die Verrechnung der Brotkarten.
Date:[około 1915]
Type:druk ulotny
Ponaučenj pro wenkowský lid o přiměřeném žiwotozpráwném (diätetickém) nakládánj s dobytkem.
Date:[1835?]
Type:książka
Servitization in the food behaviors of Polish consumers
Creator:Hanus, Gabriela
Date:2021
Type:czasopismo
Contributor:Ziemba, Ewa. Chief Editor
A typology of consumers by their nutritional behaviors and selected lifestyle elements
Creator:Ozimek, Irena; Maciejewski, Grzegorz; Kita, Pavol; Szlachciuk, Julita
Date:2023
Type:czasopismo
Contributor:Ziemba, Ewa. Chief Editor
Nawyki żywieniowe i elementy stylu życia wpływające na stan odżywienia dzieci i młodzieży zamieszkującej tereny wiejskie
Creator:Pollok-Waksmańska, Wioletta
Date:2020
Type:literatura fachowa
Wojna i pokój
Creator:Lieberman, Herman (1870-1941)
Date:1924
Type:broszura
Znaczenie systemu HACCP w gastronomii hotelowej
Creator:Wszendybył, Ewa; Jeziorski, Leopold
Date:2005
Type:artykuł