- Wykorzystanie nowych mediów w kreowaniu wizerunku przedsiębiorstwa
Object's details: Wykorzystanie nowych mediów w kreowaniu wizerunku przedsiębiorstwa
PDF
Structure
Zeszyty Naukowe Politechniki Częstochowskiej. Zarządzanie=Research Reviews of Czestochowa University of Technology. Management.
Description
- Title:
- Wariant tytułu:
- Group title:
- Creator:
- Subject and Keywords: ; ; ; ; ; ; ; ; ;
- Publisher:
- Place of publishing:
- Date:
- Resource Type:
- Format:
- Resource Identifier: oai:www.sbc.org.pl:329021
- Language:
- Oryginal in:
Object is located in the collections:
Additional information
- Creation date: 2018-12-05
- Last modification date: 2020-01-27
- Content object's number of views: 729
- You could also download the object's description in these formats: ;
- Historical Text Recognition:
See also
Nowe media i technologie w komunikacji marketingowej – wybrane obszary aplikacji
Date:2024
Type:monografia
Contributor:Bajdak, Andrzej. Red.; Spyra, Zbigniew. Red.
Inteligentne systemy sterujące sygnalizacją jako element zarządzania komunikacją miejską
Creator:Chołaj, Łukasz
Date:2014
Type:czasopismo
Contributor:Gołuchowski, Jerzy. Red.; Frączkiewicz-Wronka, Aldona. Red.
Feedback i feedforward jako techniki wspomagające komunikację wewnętrzną w przedsiębiorstwie
Creator:Padlowska Anna
Date:2021
Type:artykuł
Coaching dla pacjenta - innowacyjna metoda zarządzania w ochronie zdrowia
Creator:Krawniak, Sabina
Date:2018
Type:czasopismo
Contributor:Olszak, Celina M. Red.; Ostoj, Izabela. Red.
Wielkość przedsiębiorstwa a sposób komunikowania międzypracowniczego
Creator:Skiba, Łukasz
Date:2016
Type:artykuł
Strategiczne wyznaczniki zintegrowanej komunikacji marketingowej
Creator:Jachimowski, Marek
Date:2017
Type:artykuł
Analiza procesu zarządzania nowoczesnymi kanałami komunikacji w motywowaniu pracowników na przykładzie banku Y. Studium przypadku
Creator:Wojtaszek, Henryk
Date:2015
Type:artykuł
Zarządzanie wiedzą i komunikacją – priorytetem współczesnej organizacji
Creator:Gabryś, Katarzyna
Date:2013
Type:artykuł