- Znaczenie systemu HACCP w gastronomii hotelowej
Object's details: Znaczenie systemu HACCP w gastronomii hotelowej
PDF
Structure
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Zarządzania i Marketingu w Sosnowcu.
Description
- Title:
- Creator: ;
- Subject and Keywords: ; ; ;
- Description:
- Publisher:
- Place of publishing:
- Date:
- Resource Type:
- Format:
- Resource Identifier: oai:www.sbc.org.pl:1335
- Relation: ; ; ;
- Language:
- Oryginal in:
- Rights:
Object is located in the collections:
Additional information
- Creation date: 2007-01-23
- Last modification date: 2023-01-02
- Content object's number of views: 721
- You could also download the object's description in these formats: ;
- Historical Text Recognition:
See also
Ponaučenj pro wenkowský lid o přiměřeném žiwotozpráwném (diätetickém) nakládánj s dobytkem.
Date:[1835?]
Type:książka
Bariery zastosowania technologii mobilnych z perspektywy menedżerów hotelu
Creator:Hapek, Dominika
Date:2020
Type:czasopismo
Contributor:Czernek-Marszałek, Katarzyna. Red.
Hotele przyjazne środowisku – utopia czy rzeczywistość? Studium przypadku miasta Poznania
Creator:Graja-Zwolińska, Sylwia; Nowak, Patrycja
Date:2020
Type:czasopismo
Contributor:Czernek-Marszałek, Katarzyna. Red.
Ustron œstr. Schlesien. Erzherz. Gewerks- und Kur-Gasthaus mit Garten
Date:1903
Type:pocztówka
Współczesne systemy zarządzania w przemyśle spożywczym
Creator:Kielesińska Agata
Date:2011
Type:artykuł
Kategoryzacja i rekomendacja polskich hoteli jako źródło oceny jakości oferowanych usług
Creator:Borkowski, Stanisław; Wszendybył, Ewa
Date:2005
Type:artykuł
Pracownik Gastronomiczno-Hotelowy, 1938, R. 2, nr 7
Date:1938
Type:czasopismo
Contributor:Spyra, Stanisław. Red.
Rozwój łódzkiego rynku hotelowego na tle innych dużych miast polski
Creator:Gusta, Agata
Date:2018
Type:czasopismo
Contributor:Pietrucha, Jacek. Red.