- Culinary tourism as a method of building the podtatrze region strategy development – Part 2: Results of research
Szczegóły obiektu: Culinary tourism as a method of building the podtatrze region strategy development – Part 2: Results of research
PDF
Struktura
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Humanitas.
Opis
- Tytuł:
- Wariant tytułu:
- Tytuł publikacji grupowej:
- Autor:
- Współtwórca:
- Temat i słowa kluczowe: ; ; ; ; ; ; ; ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania:
- Data wydania:
- Typ zasobu:
- Identyfikator zasobu: oai:www.sbc.org.pl:435608
- Powiązania: ;
- Język:
- Zakres:
- Lokalizacja oryginału:
- Prawa:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2020-08-26
- Data ostatniej modyfikacji: 2020-08-28
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 33
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Rozpoznawanie Tekstów Historycznych:
Zobacz także
Culinary tourism as a method of building the podtatrze region strategy development. Part 1: Theoretical assumptions
Twórca:Górka-Chowaniec, Agnieszka
Data:2019
Typ:artykuł
Współtwórca:Iwanicka, Sonia
Modele biznesowe oparte na standardach jakości na przykładzie regionalnych szlaków turystyki kulinarnej
Twórca:Maciąg, Justyna
Data:2015
Typ:czasopismo
Strategic Risk Leadership and Sustainability in an Ever Changing Environment
Twórca:Snippe, Linda; Kara, Abdul
Data:2023
Typ:czasopismo
Współtwórca:Wieczorek-Kosmala, Monika. Chief Editor
The studies on born global companies – a review of research methods
Twórca:Danik, Lidia; Kowalik, Izabela
Data:2013
Typ:artykuł
Strategia rozwoju przedsiębiorstwa. Studium przypadku
Twórca:Żebrak, Dawid
Data:2018
Typ:artykuł
Startup Management Strategies in Business Practice – the Empirical Research
Twórca:Brendzel-Skowera, Katarzyna
Data:2019
Typ:artykuł
Zarządzanie budżetem jednostki samorządu terytorialnego i strategią rozwoju 2030+
Twórca:Roman Magdalena
Data:2022
Typ:artykuł
Investments in innovations for sustainable development of the enterprise
Twórca:Skorobogatova Natalia; Kot Tetiana
Data:2021
Typ:artykuł