- Marketing dotyku w działalności nowoczesnych przedsiębiorstw hotelarsko-gastronomicznych
Szczegóły obiektu: Marketing dotyku w działalności nowoczesnych przedsiębiorstw hotelarsko-gastronomicznych
PDF
Struktura
Studia Ekonomiczne - Akademia Ekonomiczna im. Karola Adamieckiego w Katowicach.
Opis
- Tytuł:
- Tytuł publikacji grupowej:
- Autor: ;
- Współtwórca: ;
- Temat i słowa kluczowe: ; ;
- Hasło przedmiotowe: ;
- Opis: ; ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania:
- Data wydania:
- Typ zasobu:
- Identyfikator zasobu: oai:www.sbc.org.pl:359568
- Powiązania: ;
- Język:
- Lokalizacja oryginału: ;
- Digitalizacja:
- Publikacja:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2019-05-23
- Data ostatniej modyfikacji: 2023-05-25
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 107
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Rozpoznawanie Tekstów Historycznych:
Zobacz także
Innovation and trends in olfactory marketing: A review of the literature
Twórca:Chatterjee, Shuvam; Bryła, Paweł
Data:2022
Typ:czasopismo
Współtwórca:Ziemba, Ewa. Chief Editor
Implementacja marketingu sensorycznego w sektorze usług
Twórca:Włodarczyk Roksana
Data:2018
Typ:artykuł
Wpływ marketingu sensorycznego na lojalność oraz decyzje zakupowe klientów
Twórca:Sowier-Kasprzyk Izabela
Data:2022
Typ:artykuł
Organizacje przyszłości na rynku usług turystyki kosmicznej
Twórca:Pabian, Arnold; Pabian, Barbara
Data:2018
Typ:czasopismo
Współtwórca:Pabian, Barbara. Red.; Bilińska-Reformat, Katarzyna. Red.
Komunikacja niewerbalna w kontaktach z cudzoziemcacmi
Twórca:Pabian, Arnold; Pabian, Barbara; Buyak Bogdan
Data:2019
Typ:artykuł
Zrównoważone zarządzanie zasobami ludzkimi – zarys problematyki
Twórca:Pabian, Arnold
Data:2015
Typ:artykuł
Godziwa płaca w zrównoważonym zarządzaniu zasobami ludzkimi
Twórca:Pabian, Arnold
Data:2017
Typ:artykuł
Fashion for folklore and ethnic design as a stimulator of creativity in business
Twórca:Pabian, Barbara
Data:2023
Typ:artykuł