- Innowacyjność konsumentów na rynku jogurtów
Szczegóły obiektu: Innowacyjność konsumentów na rynku jogurtów
PDF
Struktura
Studia Ekonomiczne - Akademia Ekonomiczna im. Karola Adamieckiego w Katowicach.
Opis
- Tytuł:
- Tytuł publikacji grupowej:
- Autor: ;
- Współtwórca:
- Temat i słowa kluczowe: ; ;
- Hasło przedmiotowe:
- Opis: ; ; ; ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania:
- Data wydania:
- Typ zasobu:
- Identyfikator zasobu: oai:www.sbc.org.pl:299289
- Powiązania: ;
- Język:
- Lokalizacja oryginału: ;
- Digitalizacja:
- Publikacja:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2018-01-15
- Data ostatniej modyfikacji: 2023-05-25
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 65
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Rozpoznawanie Tekstów Historycznych:
Zobacz także
The role of cultural diversity in new product sales forecasting
Twórca:Štetka, Peter; Šlosár, Robert; Majtán, Štefan
Data:2016
Typ:czasopismo
Współtwórca:Kraśnicka, Teresa. Red.
Innowacyjność w zachowaniach konsumentów seniorów – wybrane aspekty
Twórca:Olejniczak, Tomasz
Data:2017
Typ:czasopismo
Współtwórca:Niestrój, Krzysztof. Red.
Wykorzystanie Internetu w sprzedaży i promocji usług turystycznych
Twórca:Smul, Patrycja
Data:2013
Typ:artykuł
Współtwórca:Smolarek, Małgorzata. Red.
Wpływ informacji żywieniowej w lokalu gastronomicznym na postawy i zachowania młodych konsumentów z uwzględnieniem płci
Twórca:Świątkowska, Monika; Stangierska, Dagmara; Kowalczuk, Iwona; Górska-Warsewicz, Hanna
Data:2018
Typ:czasopismo
Współtwórca:Wachowicz, Tomasz. Red.