- Typy zespołów pracowniczych a etapy ewolucji zarządzania środowiskowego
Szczegóły obiektu: Typy zespołów pracowniczych a etapy ewolucji zarządzania środowiskowego
PDF
Struktura
Studia Ekonomiczne - Akademia Ekonomiczna im. Karola Adamieckiego w Katowicach.
Opis
- Tytuł:
- Tytuł publikacji grupowej:
- Autor:
- Temat i słowa kluczowe: ; ;
- Hasło przedmiotowe: ;
- Opis: ; ; ; ;
- Wydawca:
- Miejsce wydania:
- Data wydania:
- Typ zasobu:
- Format:
- Identyfikator zasobu: oai:www.sbc.org.pl:221047
- Powiązania: ;
- Język:
- Lokalizacja oryginału: ;
- Digitalizacja:
- Publikacja:
Obiekt znajduje się w kolekcjach:
Informacje dodatkowe
- Data utworzenia: 2016-06-14
- Data ostatniej modyfikacji: 2023-05-25
- Liczba wyświetleń treści obiektu: 58
- Możesz również pobrać opis tego obiektu w formatach: ;
- Rozpoznawanie Tekstów Historycznych:
Zobacz także
Przetwórstwo i efektywność przemysłu rolno-spożywczego wojeództwa częstochowskiego w latach 1991-1994
Data:1995
Typ:opracowanie statystyczne
Współtwórca:Żurek, Barbara. Oprac.; Skierbiszewska, Stella. Oprac.
Realizacja zadań produkcyjnych w przemyśle spożywczym w 1983 roku
Data:1984
Typ:opracowanie statystyczne
Company behavior in the internationalization process and its performance
Twórca:Fonfara, Krzysztof; Ratajczak-Mrozek, Milena; Dymitrowski, Adam
Data:2013
Typ:artykuł
Zasoby sieciowe a strategia przedsiębiorstwa
Twórca:Rudny, Włodzimierz
Data:2014
Typ:czasopismo
Współtwórca:Kosiń, Paweł. Red.
Ecological Practices as an Element of the Environmental Management of Polish Smes
Twórca:Koszarek-Cyra Aleksandra
Data:2016
Typ:artykuł
Czynniki konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce
Twórca:Szwacka-Mokrzycka, Joanna
Data:2017
Typ:czasopismo
Współtwórca:Maciejewski, Grzegorz. Red.; Malinowska, Mirosława. Red.
Doskonałość operacyjna przedsiębiorstwa a kreowanie jego wartości
Twórca:Kosiń, Paweł
Data:2014
Typ:czasopismo
Współtwórca:Kosiń, Paweł. Red.