- Servitization in the food behaviors of Polish consumers
Details zum Objekt: Servitization in the food behaviors of Polish consumers
PDF
Struktur
Journal of Economics and Management.
Beschreibung
- Titel:
- Group title:
- Verfasser:
- Mitschöpfer:
- Thema und Schlagwörter: ; ;
- Sachwort: ; ;
- Beschreibung: ; ; ;
- Herausgeber:
- Verlagsort:
- Datum:
- Bestandestyp:
- Identifikation des Bestandes: oai:www.sbc.org.pl:525270
- Sprache:
- Publikation:
- Rechte: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Das Objekt befindet sich in den Sammlungen:
Zusätzliche Informationen
- Erstellungsdatum: 2021-10-27
- Zuletzt geändert am: 2023-07-27
- Anzahl der Ansichten des Inhaltsobjekts: 256
- Sie können auch die Beschreibung des Objekts in diesen Formaten herunterladen: ;
- Historische Texterkennung:
Siehe auch
Wpływ wybranych czynników ekonomicznych, demograficznych i społeczno-kulturowych na zachowania żywieniowe konsumentów– przegląd literatury
Ersteller:Hanus, Gabriela
Datum:2017
Typ:czasopismo
Beitragende:Maciejewski, Grzegorz. Red.; Malinowska, Mirosława. Red.
A typology of consumers by their nutritional behaviors and selected lifestyle elements
Ersteller:Ozimek, Irena; Maciejewski, Grzegorz; Kita, Pavol; Szlachciuk, Julita
Datum:2023
Typ:czasopismo
Beitragende:Ziemba, Ewa. Chief Editor
Effects of customer engagement behavior
Ersteller:Żyminkowska, Katarzyna; Żyminkowski, Tomasz; Błaszczyk, Rafał
Datum:2017
Typ:czasopismo
Beitragende:Ziemba, Ewa. Chief Editor
Zachowania młodych konsumentów wobec reklamacji a koszty w przedsiębiorstwie
Ersteller:Balon, Urszula
Datum:2016
Typ:czasopismo
Beitragende:Mitręga, Maciej. Red.; Bajdak, Andrzej. Red.
Budowanie relacji z klientem jako determinanta lojalności i satysfakcji konsumenta na rynku telefonii komórkowej
Ersteller:Łęgowski, Szymon
Datum:2017
Typ:czasopismo
Beitragende:Niestrój, Krzysztof. Red.
Transformacja gospodarki - konsumenci, przedsiębiorstwa, regiony
Datum:2011
Typ:czasopismo
Beitragende:Kos, Barbara. Red.
Prozdrowotne zachowania konsumentów na światowym rynku żywieniowym
Ersteller:Hanus, Gabriela
Datum:2017
Typ:czasopismo
Beitragende:Grzega, Urszula. Red.
Przedsiębiorczość międzynarodowa w kontekście wczesnej internacjonalizacji MSP
Ersteller:Hanus, Gabriela
Datum:2018
Typ:czasopismo
Beitragende:Świerczek, Artur. Red.; Rudny, Włodzimierz. Red.