- Marketing dotyku w działalności nowoczesnych przedsiębiorstw hotelarsko-gastronomicznych
Details zum Objekt: Marketing dotyku w działalności nowoczesnych przedsiębiorstw hotelarsko-gastronomicznych
PDF
Struktur
Studia Ekonomiczne - Akademia Ekonomiczna im. Karola Adamieckiego w Katowicach.
Beschreibung
- Titel:
- Group title:
- Verfasser: ;
- Mitschöpfer: ;
- Thema und Schlagwörter: ; ;
- Sachwort: ;
- Beschreibung: ; ;
- Herausgeber:
- Verlagsort:
- Datum:
- Bestandestyp:
- Identifikation des Bestandes: oai:www.sbc.org.pl:359568
- Verbindungen: ;
- Sprache:
- Besitzen: ;
- Digitalisierung:
- Publikation:
Das Objekt befindet sich in den Sammlungen:
Zusätzliche Informationen
- Erstellungsdatum: 2019-05-23
- Zuletzt geändert am: 2023-05-25
- Anzahl der Ansichten des Inhaltsobjekts: 107
- Sie können auch die Beschreibung des Objekts in diesen Formaten herunterladen: ;
- Historische Texterkennung:
Siehe auch
Innovation and trends in olfactory marketing: A review of the literature
Ersteller:Chatterjee, Shuvam; Bryła, Paweł
Datum:2022
Typ:czasopismo
Beitragende:Ziemba, Ewa. Chief Editor
Implementacja marketingu sensorycznego w sektorze usług
Ersteller:Włodarczyk Roksana
Datum:2018
Typ:artykuł
Wpływ marketingu sensorycznego na lojalność oraz decyzje zakupowe klientów
Ersteller:Sowier-Kasprzyk Izabela
Datum:2022
Typ:artykuł
Organizacje przyszłości na rynku usług turystyki kosmicznej
Ersteller:Pabian, Arnold; Pabian, Barbara
Datum:2018
Typ:czasopismo
Beitragende:Pabian, Barbara. Red.; Bilińska-Reformat, Katarzyna. Red.
Komunikacja niewerbalna w kontaktach z cudzoziemcacmi
Ersteller:Pabian, Arnold; Pabian, Barbara; Buyak Bogdan
Datum:2019
Typ:artykuł
Zrównoważone zarządzanie zasobami ludzkimi – zarys problematyki
Ersteller:Pabian, Arnold
Datum:2015
Typ:artykuł
Godziwa płaca w zrównoważonym zarządzaniu zasobami ludzkimi
Ersteller:Pabian, Arnold
Datum:2017
Typ:artykuł
Fashion for folklore and ethnic design as a stimulator of creativity in business
Ersteller:Pabian, Barbara
Datum:2023
Typ:artykuł