- Innowacyjność konsumentów na rynku jogurtów
Details zum Objekt: Innowacyjność konsumentów na rynku jogurtów
PDF
Struktur
Studia Ekonomiczne - Akademia Ekonomiczna im. Karola Adamieckiego w Katowicach.
Beschreibung
- Titel:
- Group title:
- Verfasser: ;
- Mitschöpfer:
- Thema und Schlagwörter: ; ;
- Sachwort:
- Beschreibung: ; ; ; ;
- Herausgeber:
- Verlagsort:
- Datum:
- Bestandestyp:
- Identifikation des Bestandes: oai:www.sbc.org.pl:299289
- Verbindungen: ;
- Sprache:
- Besitzen: ;
- Digitalisierung:
- Publikation:
Das Objekt befindet sich in den Sammlungen:
Zusätzliche Informationen
- Erstellungsdatum: 2018-01-15
- Zuletzt geändert am: 2023-05-25
- Anzahl der Ansichten des Inhaltsobjekts: 65
- Sie können auch die Beschreibung des Objekts in diesen Formaten herunterladen: ;
- Historische Texterkennung:
Siehe auch
The role of cultural diversity in new product sales forecasting
Ersteller:Štetka, Peter; Šlosár, Robert; Majtán, Štefan
Datum:2016
Typ:czasopismo
Beitragende:Kraśnicka, Teresa. Red.
Innowacyjność w zachowaniach konsumentów seniorów – wybrane aspekty
Ersteller:Olejniczak, Tomasz
Datum:2017
Typ:czasopismo
Beitragende:Niestrój, Krzysztof. Red.
Wykorzystanie Internetu w sprzedaży i promocji usług turystycznych
Ersteller:Smul, Patrycja
Datum:2013
Typ:artykuł
Beitragende:Smolarek, Małgorzata. Red.
Wpływ informacji żywieniowej w lokalu gastronomicznym na postawy i zachowania młodych konsumentów z uwzględnieniem płci
Ersteller:Świątkowska, Monika; Stangierska, Dagmara; Kowalczuk, Iwona; Górska-Warsewicz, Hanna
Datum:2018
Typ:czasopismo
Beitragende:Wachowicz, Tomasz. Red.