- Typy zespołów pracowniczych a etapy ewolucji zarządzania środowiskowego
Details zum Objekt: Typy zespołów pracowniczych a etapy ewolucji zarządzania środowiskowego
PDF
Struktur
Studia Ekonomiczne - Akademia Ekonomiczna im. Karola Adamieckiego w Katowicach.
Beschreibung
- Titel:
- Group title:
- Verfasser:
- Thema und Schlagwörter: ; ;
- Sachwort: ;
- Beschreibung: ; ; ; ;
- Herausgeber:
- Verlagsort:
- Datum:
- Bestandestyp:
- Format:
- Identifikation des Bestandes: oai:www.sbc.org.pl:221047
- Verbindungen: ;
- Sprache:
- Besitzen: ;
- Digitalisierung:
- Publikation:
Das Objekt befindet sich in den Sammlungen:
Zusätzliche Informationen
- Erstellungsdatum: 2016-06-14
- Zuletzt geändert am: 2023-05-25
- Anzahl der Ansichten des Inhaltsobjekts: 57
- Sie können auch die Beschreibung des Objekts in diesen Formaten herunterladen: ;
- Historische Texterkennung:
Siehe auch
Przetwórstwo i efektywność przemysłu rolno-spożywczego wojeództwa częstochowskiego w latach 1991-1994
Datum:1995
Typ:opracowanie statystyczne
Beitragende:Żurek, Barbara. Oprac.; Skierbiszewska, Stella. Oprac.
Realizacja zadań produkcyjnych w przemyśle spożywczym w 1983 roku
Datum:1984
Typ:opracowanie statystyczne
Company behavior in the internationalization process and its performance
Ersteller:Fonfara, Krzysztof; Ratajczak-Mrozek, Milena; Dymitrowski, Adam
Datum:2013
Typ:artykuł
Zasoby sieciowe a strategia przedsiębiorstwa
Ersteller:Rudny, Włodzimierz
Datum:2014
Typ:czasopismo
Beitragende:Kosiń, Paweł. Red.
Ecological Practices as an Element of the Environmental Management of Polish Smes
Ersteller:Koszarek-Cyra Aleksandra
Datum:2016
Typ:artykuł
Czynniki konkurencyjności przedsiębiorstw przemysłu spożywczego w Polsce
Ersteller:Szwacka-Mokrzycka, Joanna
Datum:2017
Typ:czasopismo
Beitragende:Maciejewski, Grzegorz. Red.; Malinowska, Mirosława. Red.
Doskonałość operacyjna przedsiębiorstwa a kreowanie jego wartości
Ersteller:Kosiń, Paweł
Datum:2014
Typ:czasopismo
Beitragende:Kosiń, Paweł. Red.