- Znaczenie systemu HACCP w gastronomii hotelowej
Details zum Objekt: Znaczenie systemu HACCP w gastronomii hotelowej
PDF
Struktur
Zeszyty Naukowe Wyższej Szkoły Zarządzania i Marketingu w Sosnowcu.
Beschreibung
- Titel:
- Verfasser: ;
- Thema und Schlagwörter: ; ; ;
- Beschreibung:
- Herausgeber:
- Verlagsort:
- Datum:
- Bestandestyp:
- Format:
- Identifikation des Bestandes: oai:www.sbc.org.pl:1335
- Verbindungen: ; ; ;
- Sprache:
- Besitzen:
- Rechte:
Das Objekt befindet sich in den Sammlungen:
Zusätzliche Informationen
- Erstellungsdatum: 2007-01-23
- Zuletzt geändert am: 2023-01-02
- Anzahl der Ansichten des Inhaltsobjekts: 721
- Sie können auch die Beschreibung des Objekts in diesen Formaten herunterladen: ;
- Historische Texterkennung:
Siehe auch
Ponaučenj pro wenkowský lid o přiměřeném žiwotozpráwném (diätetickém) nakládánj s dobytkem.
Datum:[1835?]
Typ:książka
Bariery zastosowania technologii mobilnych z perspektywy menedżerów hotelu
Ersteller:Hapek, Dominika
Datum:2020
Typ:czasopismo
Beitragende:Czernek-Marszałek, Katarzyna. Red.
Hotele przyjazne środowisku – utopia czy rzeczywistość? Studium przypadku miasta Poznania
Ersteller:Graja-Zwolińska, Sylwia; Nowak, Patrycja
Datum:2020
Typ:czasopismo
Beitragende:Czernek-Marszałek, Katarzyna. Red.
Ustron œstr. Schlesien. Erzherz. Gewerks- und Kur-Gasthaus mit Garten
Datum:1903
Typ:pocztówka
Współczesne systemy zarządzania w przemyśle spożywczym
Ersteller:Kielesińska Agata
Datum:2011
Typ:artykuł
Kategoryzacja i rekomendacja polskich hoteli jako źródło oceny jakości oferowanych usług
Ersteller:Borkowski, Stanisław; Wszendybył, Ewa
Datum:2005
Typ:artykuł
Pracownik Gastronomiczno-Hotelowy, 1938, R. 2, nr 7
Datum:1938
Typ:czasopismo
Beitragende:Spyra, Stanisław. Red.
Rozwój łódzkiego rynku hotelowego na tle innych dużych miast polski
Ersteller:Gusta, Agata
Datum:2018
Typ:czasopismo
Beitragende:Pietrucha, Jacek. Red.